PADA OPTUŽNICA PROTIV MIRKOVIĆA! – Vučićev sud nema konkretnih dokaza!

Podeli vest sa drugima!
  • 96
    Shares

Advertisements

Kako saznajemo od naših dobro obaveštenih izvora unutar sprskog pravosuđa, političar i biznismen Saša Mirković neće biti osuđen za navodne malverzacije i zloupotrebe, usled nedostataka konkretnih dokaza koji bi direktno mogli da ga osude.

 

Naš sagovornik napominje da je hapšenje Mirkovića bio deo političkog projekta ali da pritisak nije došao od strane Vučića nego Boška Ničića, a da je Vučić odlučio da ćuti i pritajno podrži samu akciju, iako po svemu sudeći nije direktno učestvovao u akciji kriminalizacije Mirkovića.

Advertisements

 

Naš izvor ističe da je dobar potez Mirkovića da se brani ćutanjem u jednom trenutku, totalno iznervirao kartel oko Ničića i sudija jer im je bilo jasno da će teško da dođu do presude. Sadašnji dokazi i informacije mogle bi jedino da “udare” na sporedne ljude oko Mirkovića koji se takođe terete za pomenute malverzacije. Ali bi sam Mirković mogao da se provuče bez kazne.

Naš izvor na kraju zaključuje da ovo ne znači da Mirković nije kriv, ali znači da nema konkretnih dokaza za ozbiljniju kaznu, ipak opomene su moguće ali su one trenutno ne važne jer Mirković ponovo ulazi u političku borbu a dodatna hapšenja bi bila nezgodna za imidž Vučića.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal – Mirko Berić, Anica Pletikosa — FOTO: TANJUG

 

Advertisements