SAŠA RUDIĆ NAJAVIO: Saša Mirković je naš kandidat za GRADONAČELNIKA BEOGRADA

Podeli vest sa drugima!
  • 68
    Shares

Advertisements

POŠTOVANI PRIJATELJI,

 

Obaveštvam Vas da je najuže rukovodstvo NARODNOG RADNIČKOG POKRETA ODLUČILO da za gradonačelnika BEOGRADA kandiduje SAŠU MIRKOVIĆA.

Ja sam kao Predsednik NRP-a podržao Sašinu kandidaturu imajući u vidu pre svega organizacione sposobnosti, stručnu spremu kao i biografiju u kojoj se nalazi mnoštvo uspeha ali i NAJVEĆI USPEH Srpske muzičke scene ODNOSNO PRVO MESTO NA PESMI EVROVIZIJE.

 

Sašin politički rad, odnosi u porodici, rezultati koji je postizao u svim poljima jeste KREDIBILITET koji kao svojevrsnu GARANCIJU, NARODNI RADNIČKI POKRET nudi građanima SRBIJE. MI ZNAMO da smo ovom KANDIDATUROM SAŠE MIRKOVIĆA uboli prst u oko ALEKSANDRU VUČIĆU I BANDITIMA KOJIMA SE Predsednik SNS-a OKRUŽIO.

 

Na sve načine je pokušao da OVO SPREČI znajući KOLIČINU I KVALITET dokaza kojima ĆEMO RASKRINKATI PLJAČKANJE SRBIJE JEDNOM ZA SVA VREMENA. Do te mere je VUČIĆEV REŽIM OGREZAO U PLJAČKANJU, KORUPCIJI I KRŠENJU ZAKONA da je po NJEGOVOJ NAREDBI a uz POMOĆ BOŠKA NIČIĆA poznatog regionalnog HOŠTAPLERA grada ZAJEČARA naređeno TUŽIOCU DRAGOSLAVU POPOVUĆU I SUDIJAMA VANRAPSPRAVNOG KRIVIČNOG VEĆA Vladanu Nikoliću, Ivani Rodić i Dejanu Cvetkoviću DA SAŠU MIRKOVIĆA PO SVAKU CENU ONEMOGUĆA DA ISKORISTI SVOJE OSNOVNO USTAVNO PRAVO građanina ove zemlje DA BIRA I BUDE BIRAN.

 

PORUČUJEM Vučićevim fašistima DA ĆEMO POBEDITI. Svaka naša pobeda ZNAČIĆE OTVARANJE VRATA VUČIĆEVIH KAZAMATA I SLOBODU ZA SVE ONE KOJI SU DANAS ZATOČENI DA BI SE „UBEDILI“ da ne smetaju VUČIĆEVIM HORDAMA U PLJAČKANJU I VELEIZDAJI ZEMLJE.

Advertisements

Svaka naša POBEDA će TAKOĐE ZNAČITI „OTVARANJE SVIH FIJOKA“ u kojima su ZABELEŽENI KRIMINAL, KORUPCIJA, FALSIFIKOVANJE JAVNIH ISPRAVA – DIPLOMA, VELEIZDAJA, ŠPIJUNAŽA I RAZARANJE SRPSKE PRIVREDE, ŠKOLSTVA, CRKVE, UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE KAO I SVIH DRUGIH INSTITUCIJA SRBIJE.

Svaka naša POBEDA značiće JEDNAKA PRAVA PRED SUDOM I PRED BOGOM SVIH GRAĐANA SRBIJE.

 

Svaka naša POBEDA značiće KRAJ PARTIJSKOM ZAPOŠLJAVANJU, NEPOTIZMU i DELJENJU GRAĐANA NA NEPODOBNE I PODOBNE.

Našom POBEDOM će REZOLUCIJA UN 1244 POSTATI JEDINI MEĐUNARODNI DOKUMENT VALIDAN U RAZGOVORIMA SA SVETOM po pitanju SVETOG SRPSKOG KOSOVA, a svi „BRISELSKI SPORAZUMI“ će ZAVRŠITI TAMO GDE IM JE I MESTO – U KORPI ZA OTPATKE.

 

NAŠOM POBEDOM ĆE SELJACI DOBITI NAZAD DRŽAVU KOJA ĆE BRINUTI O NJIMA I PRAVIČNIM CENAMA OTKUPLJIVATI NAŠE PROIZVODE KOJE SADA VUČIĆEVE HIJENE UVOZE bez ikakve potrebe a i bez ikakvog poštovanja zakona i reda.

NAŠOM POBEDOM ĆE SE PODIĆI UNIŠTENA INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA, a to je osnovni uslov DA RADNIKE VRATIMO NA POSAO UMESTO ŠTO IH KAO STOKU naprednjačka BANDA PRODAJE NA ROBOVLASNIČKIIM PIJACAMA ČEŠKE, POLJSKE, SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA pa čak i RUSIJE.

 

NAŠOM POBEDOM će se VRATITI osmeh na lica SRPSKE OMLADINE I NJIHOVIH RODITELJA….. SAŠA, u ime NAŠEG NARODNOG RADNIČKOG POKRETA želim ti sreću i da što pre dočekamo taj dan DA UZ SRPSKU ŠLJIVOVICU proslavimo našu pobedu NA NAŠE I OPŠTE ZADOVOLJSTVO SVIH GRAĐANA NAŠE OTADŽBINE SRBIJE.

PREDSEDNIK NRP: Saša Rudić

TANJUG.INFO

Advertisements