JELENA DOKIĆ: Davala sam ocu 200,000 dolara nedeljno da bi me ostavio na miru

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Čak i kad je pobegla od kuće, Jelena Dokić je na očev zahtev slala porodici 200.000 dolara na nekoliko nedelja, otkrila je teniserka u autobiografiji “Nesalomiva”.

 

Imanje u Vrdniku i sve što je Damir Dokić tamo sagradio ona je platila. Dokićeva je otišla od porodice krajem 2002, ali ih je i dalje izdržavala.

– Čim se pojavilo u srpskim medijima da se zabavljam sa Tinom Bikićem, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca se pojavilo na ekranu mog telefona. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla da uradim jer bi on verovatno radije da sam sa teroristom nego sa Hrvatom, katolikom. Ostavlja glasovne poruke, teram sebe da ih preslušam – prepričavala je Jelena događaje između 2003. i 2004:

Advertisements

 

– Vrištao je: “Ti si ništa do kurva. Izdala si nas. Ti si smrdljiva, užasna kurva. Sa neprijateljem si. Osramotila si me.” Bez obzira na emotivno zlostavljanje koje sam doživljavala, nastavila sam da šaljem novac ocu. Svakih nekoliko sedmica prosleđivala sam mu oko 200.000 dolara. Slala sam

novac u nadi za mirom, u nadi da će naći neku sreću. Umesto toga on je nastavljao da zove i zagorčava mi život.

Sagradio palatu
Jelena je posle odlaska od kuće ozbiljno pomišljala na samoubistvo i tri godine po napuštanju porodice morala je da pokuša da reši porodične probleme, pa je otišla u Vrdnik, gde su njeni tada živeli.

 

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: