SRPSKI ČETNIK OPTUŽUJE: Šešelj je LAŽNI VOJVODA nikad nije ni išao u rat!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vojvoda ne može biti neko ko nije učestvovao u ratu kao četnik. Šešelj je prosto samo političar, tvrdi Bratislav Živković, komandant Četničkog pokreta.

 

Lider SRS Vojislav Šešelj je lažni četnički vojvoda, tvrdi komandant Četničkog pokreta Hadži Bratislav Živković, koji je nedavno proteran iz Rumunije, članice NATO, zbog navodne špijunaže tamošnjih vojnih objekata.

– Ja sam tradicionalista i vojvodom ne može biti neko ko nije vodio jedinice i učestvovao u ratu kao četnik. Šešelj je prosto samo političar – navodi Živković.

Upitan da li ga se Šešelj možda plaši, jer danima ne želi da komentariše to što mu je zabranjen ulazak u Rumuniju i države članice NATO, Živković odgovara:

Advertisements

– Ma čega se on plaši kad je uvek uz vlast… Jednostavno zna da sam Slavkov (četnički vojvoda Slavko Aleksić, prim. aut.) i to je to. A i nema šta da on komentariše ono što ja radim. Nikad nisam bio njegov član, niti simpatizer. I hvala mu na tome što me ne komentariše.

 

Lider SRS ni juče nije želeo da govori o ovoj temi. Iako vrlo rado komentariše razna dešavanja i ličnosti, o Živkoviću nije hteo ni reč da progovori. Pravdao se time da o njegovom slučaju ne zna ništa, tvrdeći usput da se nikoga ne plaši, pa tako ni aktuelnog komandanta Četničkog pokreta.

KURIR.RS

Advertisements

error: