PROVALJEN! Sudija koji progoni Mirkovića radi za ekipu Vučića i Ničića!

Podeli vest sa drugima!
  • 51
    Shares

Advertisements

Tužilac koji po službenoj dužnosti goni Mirkovića, Dragoslav Popović već je u ranijem procesu protiv Ničića, pokazao da je spreman da izvrši sve naloge koje mu postavi partija, koja ga je i dovela na to mesto.

 

Naime Dragoslav Popović, u procesu protiv Ničića 2007. godine, je namerno odugovlačio proces, zbog nezakonite gradnje, rekonstrukcije i održavanja 10 lokalnih putnih pravaca na teritoriji opštine Zaječar i lokalnog puta na zemljištu železnice Srbije u kamenolomu Čokonjar, sve dok slučaj nije zastareo.

 

Prema nezvaničnim izvorima, političko hapšenje i montiranu sudsku istragu zbog navodnih malverzacija u Zaječaru protiv Mirkovića vode koordinirano Vučić i njegov najnoviji čovek od poverenja (uz otškrinutu fioku), Dinkićev ekspert za pljačku istočnog dela Srbije, knez timočki po sopstvenoj želji, Boško Ničić.

 

Gospodin Popović je i 2004. godine vodio i jedan proces protiv Mirjane Vlahović, tadašnja direktorka Centra za socijalni rad u Zaječaru koja je na veoma interesantan način umesto na odsluženje zaslužene zakonske kazne i u zatvor, završila u zagrljaju VEČITOG ZAMERNIKA TUŽIOCA OJT Zaječar Dragoslava Popovića, kao njegova zakonita supruga.

Advertisements

 

Proces protiv nje je vodjen 2004 godine, zbog zloupotrebe službenog položaja. Medjutim Centru za socijalni rad u Zaječaru, nismo uspeli da nađemo sagovornika koji bi nam rekao nešto više o ovom slučaju.

Da sve dodatno dobije na težini, saznajemo da je Mirjana Vlahović , zaposlena u Beogradu i to u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. Takođe smo saznali da se od Mirjana nalazi i na listi Komisije za sindikane organizacije Okružnog zatvora u Zaječaru.

 

Sasvim prirodno se nameće pitanje vezano za podobnost Zamenika javnog tužioca Popovića na poslu koji trenutno obavlja, jer je pored političkih procesa učestvovao i u nekim drugim procesima koji su vođeni na sumnjiv način sa pretpostvkom da ih je vodio pre svega iz samo njemu znanih ličnih interesa.

Ostaje samo da vidimo kako će montirani proces protiv Mirkovića odvijati dalje, a ovih nekoliko činjenica i kratki tekst kao rezultat kratkog istraživanja daje tek nekoliko detalja na koje smo želeli da skrenemo pažnju. Ozbiljnijim angažovanjem verovatno bi naišli na još mnogo toga … ipak ovo je za sada sasvim dovoljno.

Redakcija Tanjug INFO

Advertisements