DEVOJKA VARLA PENZIONERE! – Nudila oralni seks pa ih opljačkala u šumi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BOR – Protiv devojke A.Š. (27), iz Bora, u ovdašnjem Tužilaštvu vodi se nekoliko postupaka zbog sumnje da je, nudeći seksualne usluge, ojadila nekoliko desetina penzionera iz okolnih sela.

 

– A. Š. se tereti da je čekala penzionere ispred banaka na dan kada su primali penzije – navodi izvor iz istrage.

– Prilazila je, uglavom, starijim osobama, za koje bi, na osnovu izgleda, procenjivala da su iz okolnih sela i nudila ih oralno zadovolji.

 

Penzionera, koji bi pristao, vodila je u obližnji park, gde mu je spuštala pantalone do ispod članaka.

– Dok je oralno zadovoljavala penzionera, drugom rukom bi mu izvlačila novčanik i čim bi ga se dokopala, odmah je bežala – dodaje naš sagovornik. – Nekoliko penzionera je pokušalo da potrči za njom, ali bi se spotakli o sopstvene pantalone i padali, što bi A.Š iskoristila i nestajala.

Advertisements

 

Međutim, po rečina našeg sagovornika, bilo je i slučajeva da su pojedini penzioneri, prilikom pada, slomili nos, ruku ili vilicu.

– Sumnjamo da je broj penzionera koje je A. Š. na ovakav način ojadila veći, ali da ih većina, zbog problema koje bi imali kod kuće, kao i sramote, nije prijavila – kaže naš sagovornik.

U Osnovnom tužilaštvu je potvrđeno da se protiv A.Š vodi nekoliko postupaka zbog toga što je ojadila penzionere, ali i da je nekoliko puta hvatana u krađi bakra iz kruga RTB ’’Bor’’.

 

(Kurir.rs/Večernje novosti)

 

Advertisements

error: