TRAGEDIJA U FAMILIJI ĐOKOVIĆ: Novakov stric se ubio, opljačkala ga žena

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Momira Đokovića supruga proglasila mrtvim, pa mu preotela sve bogatstvo koje je zaradio radeći s dragim kamenjem. On to nije mogao da prihvati, pa se obesio.

 

Momir Đoković (59), stric najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, obesio se pre četiri godine u svojoj kući u Kraljevu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Prvi rođak Noletovog oca Srđana digao je ruku na sebe jer nije mogao da podnese to što ga je supruga prevarila kada ga je u Australiji, gde živi, proglasila mrtvim i tako prisvojila sve bogatstvo koje je on zaradio.

Bio bogat i uspešan

Advertisements

– Momo je po zanimanju bio rudarski tehničar i skoro četiri decenije se bavio proučavanjem i obradom minerala i od toga se obogatio – navodi sagovornik Kurira upućen u detalje koji su prethodili tragediji:

– Bio je mnogo dobar čovek, pošten i vredan. Ali ne samo to. Bio je bogat i uspešan, cenjen i poštovan u Srbiji, ali i van zemlje. Dugo je živeo sa ženom u Australiji. Međutim, pre petnaestak godina je zbog papira morao da se vrati u Srbiju. Njegov povratak u domovinu je iskoristila njegova supruga i proglasila ga mrtvim. Prevarila ga je! Novac koji je zaradio radeći sa poludragim i dragim kamenjem mu je ostao zarobljen kod nje. Pokušavao je da dokaže da je živ, ali uzalud. Pisao je dopise ambasadi Australije, dokazivao da je on čovek koji je proglašen umrlim, ali njegov zahtev iz nekog razloga nije usvojen.

 

KURIR

Advertisements

error: