POLICIJA NE REAGUJE! Legija i Čeda posećivali Dušana Spasojevića u zatvoru

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ovog puta Milan Veruović još jednom je javno pomenuo ime Čedomira Jovanovića, kog je doveo u vezu sa imenom Dušana Spasojevića, čelnika Zemunskog klana.

 

Milan Veruović, šef ličnog obezbeđenja pokojnog premijera koji je i sam ranjen prilikom atentata Zorana Đinđića danas je šokirao javnost.

Njegovo ime više puta je pominjano u javnosti, a i sam je gotovao u raznim emisijama.

Ime Čedomira Jovanovića takođe je pominjao više puta javno.

Advertisements

 

U knjizi Treći metak, koju je napisao sa novinarom Nikolom Vrzićem, Đinđićev telohranitelj, Milan Veruović, i sam ranjen prilikom atentata na premijera, opisuje kroz šta je sve prošao kad je kao i svi drugi svedoci sa lica mesta trvdio da se pucalo sa dve strane i da istraga hoće nešto da sakrije.

 

– Čeda Jovanović me je odmah pozvao i pitao da li sam normalan, jer rušim zvaničnu verziju atentata i hoću da oslobodim Đinđićeve ubice – kaže Milan Veruović u emisiji Goli život.
Ovog puta još jednom je javno ga je pomenuo. Ovog puta prozvao ga je na društvenoj mreži Tviter, gde je objavio dokumente koji dokazuju da je Jovanović više puta posećivao Dušana Spasojevića Šiptara, čelnika srpske kriminalne organizacije poznate kao Zemunski klan.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: