ČEDA UHVAĆEN U PREVARI! SAKRIO LUKSUZNI GLISER! Nije prijavio plovilo u imovinskoj karti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider LDP Čedomir Jovanović, iako poznat po luksuznom stilu života, na papiru je praktično siromah.

Živi, sudeći prema zvaničnoj imovinskoj karti objavljenoj na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, skromno, od poslaničke plate od oko 1.000 evra, ima motor i nešto oranica, koje je dobio u nasledstvo. Nema automobil, čak ni štek u bankama. Istina je ipak drugačija!

 

Zametnuo trag

Šef liberala nije baš bez cvonjka, pošto izgleda posluje u inostranstvu, gde ima firmu i jahtu koje nije prijavio Agenciji. Za Jovanovićevo bogatstvo saznalo se kada su hrvatski mediji objavili da su tamošnje vlasti zaplenile kod ostrva Vis jahtu pod sumnjom da je nezakonito iznajmljena.

Advertisements

– Pre nekoliko dana plovilu koje se nalazi pod inspekcijskim nadzorom lučke kapetanije zabranjena je plovidba. Reč je o luksuznom gumenjaku koji se nalazi u vlasništvu inostrane kompanije, te plovi pod zastavom jedne od ostrvskih zemalja. Vlasništvo luksuznog broda, kako saznajemo, povezuje se s bivšim potpredsednikom Vlade Srbije Čedomirom Jovanovićem, koji se svojevremeno okitio titulom najzgodnijeg srpskog političara – objavio je portal 24 sata.

Viška lučka kapetanija, kako je objašnjeno, primila je dojavu da je brod korišćen nezakonito, pa ga inspektori istražuju zbog sumnji u „crni čarter“, odnosno ilegalni najam brodova. Jovanovićevom jahtom krstarile su holivudske filmadžije koje snimaju nastavak svetskog hita „Mama mija“. Lider LDP se, kako navode hrvatski novinari, iznenadio pitanjem o ovom događaju, ali je na indirektan način priznao vlasništvo nad jahtom.

IZVOR: 24SATA.HR

Advertisements

error: