SUMNJIVI POSLOVI GRADA! DEPO u centru kupila firma koja je osnovana pre 20 dana

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zvanično, kupac je firma BKA divelopment koju je prilikom otvaranja ponuda predstavljao direktor Miša Marković
Prostor nekadašnjeg “Depoa” u Bulevaru kralja Aleksandra 142, gde je pre nešto više od tri godine izgoreo tržni centar, prodat je danas na javnoj aukciji po ceni od 4,15 miliona evra!

 

Zvanično, kupac je firma BKA divelopment koju je prilikom otvaranja ponuda predstavljao direktor Miša Marković.

Ipak, tek narednih dana možda će se obelodaniti ko stvarno stoji iza firme koja je prema podacima Agencije za privredne registre (APR) osnovana pre samo 20-tak dana, tačnije 26. septembra ove godine, sa sedištem u Ulici Neznanog junaka 7 na Savskom vencu, u kojoj se kao jedino odgovorno lice vodi već spomenuti Miša Marković i čiji je osnivački kapital iznosio 100 dinara.

Advertisements

– Grad Beograd je prodao postojeće objekte sa pripadajućim zemljištem, ukupne površine 4.316 kvadratnih metara. Šta će biti izgrađeno na ovom kompleksu zavisi od investitora, a moguće je izgraditi i obejkte stanovanja i poslovanja – rekao je gradski menadžer Goran Vesić i napomenuo da će vlasnik morati da tokom izgradnje poštuje veoma stroge uslove Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Posle svega nije čudo što BKA investment nije moguće naći u bilo kojim ranijim pričama, a po svemu sudeći skraćenica BKA znači – Bulevar kralja Aleksandra.

Podsetimo, ovo je prvi put da je lokacija “Depoa” ponuđena na prodaju, a početna cena iznosila je 4.078.620 evra. Pored BKA investmenta ponudu je poslala i firma “Belestejt”.

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: