BRAVO! Nova princeza Karađorđević govori srpski, engleski, italijanski, francuski i nemački!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kao majci, najdraže mi je što postoji velika ljubav između Danice i Filipa. Puno mi je srce. Želim njoj i Filipu svu sreću u životu – kaže za “Novosti” uzbuđeni tata Cile.

– San svakog roditelja je da svoje dete izvede na pravi put. Danica je uspešan umetnik, a sada je postala i princeza. Šta bi moglo lepše da se poželi? Puno mi je srce. Želim njoj i Filipu svu sreću u životu – kaže za “Novosti” uzbuđeni tata Cile, koji je, kao što je običaj, u crkvi na venčanju ponosno i emotivno ispratio svoju kćerku do oltara.

Radosna je i majka Beba:

Advertisements

– Emocije i uzbuđenje su mnogo jaki. Utisak venčanja u Sabornoj crkvi s patrijarhom Irinejom je prizor za pamćenje. Radujemo se što je Danica postala član velike porodice Karađorević. Kao majci, najdraže mi je što postoji velika ljubav između Danice i Filipa.

Marinkoviće smo zatekli baš u trenutku kada su se opraštali od svoje Danice, jer je prinčevski par u nedelju otputovao na medeni mesec.

– Pre toga smo imali svečani prijem u Starom dvoru za veliki broj uglednih zvanica. Sve je bilo izuzetno dobro organizovano – priča nam Cile kako je protekao dan posle velikog slavlja.

Inace mlada govori cak 5 jezika. Spanski, Italijanski, nemacki, engleski i francuski!

IZVOR NOVOSTI

Advertisements

error: