RUŽICA ĐINĐIĆ NEĆE DA PODRŽI SAŠU JANKOVIĆA: Okupio si Legijine ljude!

Podeli vest sa drugima!
  • 182
    Shares

Advertisements

Supruga ubijenog premijera Ružica Ðinđić odbila je poziv lidera Poketa slobodnih građana Saše Jankovića da se pojavi na mitingu koji su opozicionari održali 6. oktobra u Beogradu, a kao razlog je navela to što je on oko sebe okupio ljude Milorada Ulemeka Legije, navodi list “Alo”

 

Lider PSG-a je suprugu pokojnog premijera Zoran Ðinđića zamolio i da podrži opozicionu listu i Dragana Ðilasa kao kandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima u Beogradu, piše beogradski list u svom sutrašnjem izdanju, pozivajući se na dobro obaveštene izvore bliske opoziciji.

– Ružica mu je ljubazno poručila da se neće pojaviti na mitingu, niti će podržati opozicionu listu- kaže neimenovani izvor lista, navodeći da je ona Jankoviću odbrusila: “Zoveš me da te podržim, a okupio si sve Legijine ljude”.

Isti izvor kaže i da se Janković uveliko ponaša kao šef opozicije, a da je na ideju da pozove suprugu pokojnog premijera došao jer je svestan koliko Zoran Ðinđić znači demokratskim biračima.

Advertisements

Janković je, objašnjava on, na taj način pokušao da privuče prvenstveno simpatizere DS-a, sa kojim nije u dobrim odnosima.

“Alo” podseća da je Čedomir Jovanović, lider LDP-a i nekadašnji bliski saradnik Zorana Ðinjića, prozivao Sašu Jankovića zbog forsiranja, kako je kazao, Legijinih ortaka.

– Oni (potpisnici Apela 100) prave mitinge na kojima govore Legijini ortaci sa Cecinog rođendana, koji se završio tako što je Sergej Trifunović dobio batine, pa je neko pozvao policiju – rekao je Jovanović.

Beogradski list napominje da je glumac Sergej Trifunović pre nekoliko nedelja veličao ubicu Zorana Ðinđića, što su njegovi pratioci na Tviteru osudili

IZVOR: REPUBLIKA.RS

Advertisements