KAKAV JE OVO ČOVEK!? Krstić preko TADIĆA i VUČIĆA zaradio MILIJARDU DINARA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Agencije Nebojše Krstića su za period od tri godine ostvarile prihod od neverovatnih 451.710.000 dinara.

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i nekadašnji savetnik Borisa Tadića srpskoj javnosti najviše je poznat kao vieliki poštovalac aktuelne vlasti, a prevashodno lika i dela predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poslovni procvat popularnog Krleta počeo je još za vreme vladavine Demokratske stranke, dok se uspešno poslovanje nastavilo i nakon promene vladajuće koalicije. Međutim, odnedavno, Nebojša Krstić više nije vlasnik marketinških agencija “”Nova PR” i “Nova Communications”.

Prema javno dostupnim podacima Agencije za privredne registre, od 6. septembra 2017. godine, vlasnik Krstićevih kompanija je Jasmina Stojanov, direktorka ovih marketinških agencija.

Međutim, Krletov poslovni uspeh počeo je i pre 2012. godine i SNS-a, dok je bio savetnik i prijatelj tadašnjeg predsednika države Borisa Tadića, a više o tome možete pročitati OVDE.

Advertisements

Na pisanje Espresa da je Krstić za vreme Tadićeve vlasti ostvario obrt od 546.390.000 dinara,a za vreme Vučića 451.710.000 dinara što je ukupno 998.100.000, dakle skoro milijardu dinara, Krstić je prilično iznervirano poručio:

– Poslovni prihod je obrt, to nije zarada. Vi to verovatno znate ali ste dobili nalog da obmanjujete javnost. Zbog toga ću tužiti Kurir, a i vas. To što vi radite, poštovana novinarko, najniži je stepen reketiranja. To je izvrtanje činjenica i manipulacija. Treba da budete ponosni na sebe – glasi poruka gospodina Krstića.

Stoga, prilično je kontradiktroran i nejasan postupak uticajnog tviteraša, da odjednom prenese vlasništvo na direktorku svojih agencija. Očigledno da prevelike cifre koje prikazuju javno dostupni finansijski izveštaji, previše bodu oči, pa je Nebojša Krstić odlučio da okrene ploču i svoje ime “ogradi” od pomenutih iznosa.

(Espreso.rs)

Advertisements

error: