LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA ŠOKIRA: Moj sin je isti Zoran, ima natprirodne moći!

Podeli vest sa drugima!
  • 21
    Shares

Advertisements

Zorica Mitrović (32) ispričala da njeno trogodišnje dete neverovatno liči na njenog ljubavnika Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog ubistva supruge Jelene, i da ima astralne projekcije i paranormalne sposobnosti kao i Zoran
BEOGRAD

– Moj trogodišnji sin je pljunuti Zoran i ima natprirodne moći kao i on. Upoznaje astralni svet i ima projekcije u snu kao i Zoran kada je bio dete!

Ovako se Zorica Zoka Mitrović (32) hvalila prijateljicama kada je pričala o svom trogodišnjem sinu, ali i o ljubavniku Zoranu Marjanoviću iz Borče, uhapšenom zbog ubistva supruge Jelene u aprilu 2016.

Advertisements

– Zoka u početku nije mnogo pominjala Zorana. Znamo da je razvedena i da ima trogodišnjeg sina. Nismo obraćale pažnju kada je njen sin u našem društvu u nekoliko navrata rekao: „Idem kod tate u Borču.“ Zokin bivši suprug, koliko nam je poznato, ne živi u Beogradu, a ona u to vreme nije stanovala u Borči. Nismo ni slutile da se ona odavno viđa sa Marjanovićem i da su u vezi. Znale smo samo da ga je podržavala na društvenim mrežama – priča jedna od Zokinih prijateljica.

Međutim, prilikom hapšenja Zorana Marjanovića, 15. septembra, Zorana je ispred kuće Marjanovića u Borči napravila incident, kada je pokušala da spreči njegovo odvođenje u policiju.
– Prilikom naših kasnijih viđanja ništa nije krila, čak je, kada smo pričale o Zoranu, rekla da je njen sin isti on i da ima natrpirodne moći kao i Zoran. Govorila je da obojica imaju vizije i neke neobjašnjive sposobnosti – priča naša sagovornica.

KURIR

Advertisements