LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA ŠOKIRA: Moj sin je isti Zoran, ima natprirodne moći!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zorica Mitrović (32) ispričala da njeno trogodišnje dete neverovatno liči na njenog ljubavnika Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog ubistva supruge Jelene, i da ima astralne projekcije i paranormalne sposobnosti kao i Zoran
BEOGRAD

– Moj trogodišnji sin je pljunuti Zoran i ima natprirodne moći kao i on. Upoznaje astralni svet i ima projekcije u snu kao i Zoran kada je bio dete!

Ovako se Zorica Zoka Mitrović (32) hvalila prijateljicama kada je pričala o svom trogodišnjem sinu, ali i o ljubavniku Zoranu Marjanoviću iz Borče, uhapšenom zbog ubistva supruge Jelene u aprilu 2016.

Advertisements

– Zoka u početku nije mnogo pominjala Zorana. Znamo da je razvedena i da ima trogodišnjeg sina. Nismo obraćale pažnju kada je njen sin u našem društvu u nekoliko navrata rekao: „Idem kod tate u Borču.“ Zokin bivši suprug, koliko nam je poznato, ne živi u Beogradu, a ona u to vreme nije stanovala u Borči. Nismo ni slutile da se ona odavno viđa sa Marjanovićem i da su u vezi. Znale smo samo da ga je podržavala na društvenim mrežama – priča jedna od Zokinih prijateljica.

Međutim, prilikom hapšenja Zorana Marjanovića, 15. septembra, Zorana je ispred kuće Marjanovića u Borči napravila incident, kada je pokušala da spreči njegovo odvođenje u policiju.
– Prilikom naših kasnijih viđanja ništa nije krila, čak je, kada smo pričale o Zoranu, rekla da je njen sin isti on i da ima natrpirodne moći kao i Zoran. Govorila je da obojica imaju vizije i neke neobjašnjive sposobnosti – priča naša sagovornica.

KURIR

Advertisements

error: