DIREKTAN SUDAR DVA KAMIONA KOD LOZNICE – Oba vozača poginula

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dva vozača kamiona poginula su jutros u direktnom sudaru koji se dogodio u Lipničkom Šoru kod Loznice, na magistralnom putu prema Šapcu.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi na licu mesta preminuo je D. K. (50) iz Lipničkog Šora, koji je u šleperu prevozio ugalj, dok je u manjem kamionu pekare „AS braća Stanković“ iz Grocke nastradao R. S. (51) iz Orašca kod Šapca.

Meštani kažu da se nesreća desila oko pola šest (5.30) i da se čuo strahovit prasak. Šleper sa ugljem, koji se kretao iz pravca Loznice prema Šapcu, sleteo je u kanal i završio u polju kukuruza, dok je iz suprotnog smera išao kamion pun hleba.

Advertisements

– Prišao sam prvo kamionu s hlebom i video da vozač ne daje znake života. Vozač šlepera, takođe, na mestu je podlegao povredama. Prizor je bio stravičan, a vatrogasci su se mučili više od pola sata da iz smrskanih kabina izvuku unesrećene. Hitna pomoć je stigla, ali su mogli samo da konstatuju smrt – kaže jedan od očevidaca.

Policija je više od dva sata zatvorila deo puta između centra Lipničkog Šora i Jelava, a saobraćaj je preusmeravan alternativnim pravcima prema Drini i preko Jadranske Lešnice.

Kako je potvrđeno u lozničkom Tužilaštvu, posle uviđaja koji je urađen, istraga će utvrditi šta je uzrok ove nesreće.

(Kurir.rs/Blic/S. Pajić/Foto: Kurir/S. Trifunović)

Advertisements

error: