ŠEŠELJ IZVREĐAO ŽARKA LAUŠEVIĆA: Ti si alkoholičar koji je ubio dvojicu Srbina!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider radikala Vojislav Šešelj ponovo je uspeo da šokira javnost rekavši da je glumac Žarko Laušević “monstruozni ubica i montenegrin koji je u pijanstvu ubio dva časna crnogorska Srbina”.

On je gostujući u jednoj emisiji i odgovarajući na pitanje da li se prepoznao u knjizi Žarka Lauševića “Godina prođe dan nikako“ rekao i da je jurio Lauševića po Beogradu da bi ga ispitao oko te knjige u kojoj je, kako kaže, mnogo izmišljotina, ali da u tome nije uspeo.

– Ja sam se prepoznao kod Lauševića i onda sam ga tražio po Beogradu i opet je umakao. Laušević je monstruozni ubica. On je ubio dva čoveka gotovo iz čista mira, u pijanstvu. Izazvao incident u kafani, pa je onda kada se našao na podu potegao pištolj i pucao i dok nije ispraznio šaržer nije prestajao da puca. I osuđivan je na različite kazne i onda ga režim Borisa Tadića pomiluje, a lično je tada ministar Ivica Dačić išao u Njujork da mu odnese pasoš. To je skandal na koji sam ja u Hagu reagovao – rekao je Šešelj u dahu, a onda nastavio da vređa glumca.

Advertisements

– Čitao sam njegovu knjigu i zato sam tražio da ga uhvate da ga ispitam povodom te knjige. On je lažovčina jedna, petljao je tamo, on je sada nevin, a ova dvojica mladića koje je ubio oni su krivi. I to dva Srbina jedinca on je ubio, a on je montenegrin njegov brat je bio aktivista u Liberalnom savezu Slavka Perovića, i kada jedan montenegrin ubije dva časna crnogorska Srbina možete misliti kako ja na to reagujem – rekao je Šešelj.

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: