NAPAD U RESTORANU! Pretučen učesnik rijlitija “PAROVI” Zmaj od Šipova

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Rijaliti zvezda Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, na kratko je napustio “Parove” i došao u Šipovo. I odmah se desio incident!

 

– U dogovoru sa produkcijom Hepi televizije izašao sam iz rijalitija da bih obišao moju staru majku Boju koja ima 85 godina i farmu, preselio stoku sa planine kući pre zime i velikih snegova i “umirio” medvede koji mi već dugo nanose štetu i uništavaju životinje zajedno sa lopovima. Zima na planini rano dođe i moram da spremim hranu za životinje i uzimim stoku.

Čim to završim, vraćam se u Parove, jer ne želim da izdam mog prijatelja Milomira Marića i Hepi televiziju koja je moja kuća u kojoj sam dobio veliku popularnost – rekao je Zmaj i poručio:

– Mariću, dolazim čim smirim mede!

Advertisements

Zmaj je sa prijateljem Nešom Vukovićem prošetao Banjalukom, gde su ga dočekali njegovi fanovi koji su se s njim slikali i tražili da se što pre vrati u Parove.
Na putu do kuće Zmaj je svratio u jedan restoran da ruča i predahne od dugog puta, ne sluteći šta će se desiti.

– Ušao sam u restoran u kome se na televiziji gledao rijaliti Zadruga. Kad sam to video, nešto mi je došlo i tražio sam da prebace na Hepi televiziju i Parove. Pošto to nisu uradili ja sam ugasio televizor i tražio Hepi i Parove. Neki momci, već polupijani, njih petnaestak, krenuli su da se sa mnom obračunaju.

Počelo je guranje i došlo je do gužve. Zahvaljujući prisebnošću mog prijatelju Neše Vukovića i još nekih ljudi nije došlo do većih problema – kaže Zmaj i dodaje da se ubrzo vraća u rijaliti “da pokaže ko je ‘tata igre'”.

INFORMER

Advertisements

error: