DEVOJKA premijerke Srbije dobila posao BEZ KONKURSA I ODOBRENJA u bolnici

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milica je primljena u radni odnos zajedno sa 28 drugih mladih lekara, a kao jedan od najboljih, sa visokom prosečnom ocenom.

Milica Đurđić, doktorka koja je već osam godina u vezi sa premijerkom Srbije, Anom Brnabić, primljena je u Klinički centar Srbije kao jedan od najboljih lekara. Ona je, kako piše nedeljnik Afera, medicinu završila u roku, i to sa desetkama.
Ona je posao dobila na regularnom konkursu 2015.godine, tvrdi ovaj list, kao neko sa visokim prosekom i na osnovu znanja.

Milica je primljena na osnovu konkursa objavljenog na internet stranici Ministarstva zdravlja i na stranici NSZZ dana 4.5.2015 godine, odnosno odlukom direktora KCS br.10033 od 01.06.2015 godine, stoji u zvaničnom dokumentu.

Dalje se zaključuje da Ana Brnabić nije uticala na zaposlenje svoje devojke, jer tada nije imala nijednu političku funkciju.

Advertisements

Ona je za ministaku imenovana 11. avgusta 2016. godine, dakle više od godinu dana kasnije.

Milica je primljena u radni odnos zajedno sa 28 drugih mladih lekara, a kao jedan od najboljih, sa visokom prosečnom ocenom, i radi u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu.

Izvor lista kaže da nikad nije pala ispit, i da ga nije ni poništila, pa da je nepravda što pojedini mediji objavljuju da joj je veza sa Anom pomogla da se zaposli.

Pacijenti je navodno obožavaju, opisuju kao prijatnu, nasmejanu, pravog stručnjaka.

Ona sa Anom već godinama održava stabilnu vezu, a i žive zajedno.

(Espreso.rs)

Advertisements

error: