TUGA U SRBIJI! Pijani vozač kolima ubio majku i njeno malo dete na ulici!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

PROKUPLJE – Dragoljub J. (45) uhapšen je zbog sumnje da je pijan kombijem kod Aleksinca udario otpozadi u automobil u kojem se nalazila četvoročlana porodica Ljubić iz Prokuplja.
Jovana Ljubić (27) i njena šestomesečna ćerka su poginule, a lekari se bore za život njenog trogodišnjeg sina i supruga Dragiše (27).

Ona je u poslednjem statusu na Fejsbuku objavila fotografiju ćerkice koja je izgubila život zajedno sa njom u saobraćšajnoj nesreći.

Advertisements

U komentarima su se tada našle reči hvale i čestitke, a sada čak i nepoznati ljudi izjavljuju saučešće i žaljenje zbog smrti ovog anđela.
Podsetimo, Dragiša je vozio porodicu u „golfu“ na auto-putu kad ih je između Niša i Aleksinca u petak oko 22 časa otpozadi udario kombi aleksinačkih tablica, za čijim je upravljačem bio Dragoljub J.

Ne zna za smrt žene i ćerke

– Automobilu u kome se četvoročlana porodica nalazila bukvalno je smrskan zadnji deo, na mestu gde su sedele Jovana i njena beba. Iza njih je u drugim kolima bio prijatelj. Oni su bili zajedno na svadbi. Nesrećni čovek je video sudar. Vozač koji je udario Ljubiće je pobegao, ali je prijatelj odmah pozvao policiju, pa je uhapšen – naveo je naš izvor upućen u istragu.

KURIR

Advertisements

error: