BRANISLAV LEČIĆ PORUČIO: Vreme je da Vučiću i naprednjacima je#emo mater!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Funkcioner Demokratske stranke, poznati glumac Branislav Lečić izazvao je skandal pošto je na skupu DS u subotu u Nišu prostački vređao pristalice vlasti i pretio im! Lečić je okupljene doslovce pozvao da “je*u mater” i “imaju muda”!?

– Ja govorim glasnije, upotrebljavam govor srca, moram da upotrebim i ono što imam među nogama. Zato kažem, moraš da imaš muda, ne možeš da se plašiš. Nijedan profesionalac ne može da računa na svoju profesiju, nego na ono koliko su bliski vlasti, da li klimaju glavom i da li im se uvlače u dupe. Taj seks ne volim. Pozivam vas da se okupimo i da jebemo mater tamo gde treba, da postanemo ljudi – rekao je Lečić pred malobrojnim Nišlijama na skupu na gradskom keju, koji je, kako su navele demokrate, označio “početak borbe za obaranje aktuelne vlasti” (!?!).
Pokažimo muda?!

Advertisements

Moraš da imaš muda, ne možeš da se plašiš. Taj seks ne volim!
Branislav Lečić, potpredsednik DS
I dok niko u DS nije juče hteo da komentariše Lečićeve prostakluke i pretnje, potpredsednik SNS Miloš Vučević odgovorio je da je DS grupa “lažova, prevaranata, lopova, političkih parazita i najobičnijih licemera koje veže novac kao smisao i jedina svrha postojanja.

– Pozivam sve stručnjake iz stare-nove DS i povezanih “preduzeća” da jednostavno pokažu građanima koje su ostavili bez hleba i dostojanstva, a državu doveli na ivicu bankrota, šta su svi oni zajedno promenili u Srbiji nabolje, osim konta na svojim računima – rekao je Vučević.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: