ŠOKANTNO! Svekar ubijene Jelene Marjanović tvrdi: MARIĆ JE NAMESTIO HAPŠENJE ZORANU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Svekar ubijene Jelene Marjanović optužio glavnog urednika TV Hepi: Marić je sredio da se uhapsi Zoran jer je on dizao rejting TV Pink, tvrdi Vladimir!

 

Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović, optužuje glavnog urednika TV Hepi, poznatog novinara Milomira Marića da je namestio hapšenje njegovom sinu Zoranu, saznaje Informer!

Naši novinari ovu informaciju dobili su od više izvora. Svi oni kažu da je Vladimir jako ljut na Marića i da upravo njega optužuje za sve što ga je poslednjih dana snašlo! Ove informacije juče nam je potvrdio i sam Marić, koji kaže da su i do njega došle “Vladimirove poruke”.

Jedan od naših sagovornika, komšija porodice Marjanović, kaže da je proteklog vikenda razgovarao sa Vladimirom i da mu je on lično rekao da za sve krivi poznatog novinara.

I dalje ogovara mrtvu snaju
Vladimir i dalje tvrdi da je Jelenu ubio njen ljubavnik, tajkun koji drži pola Beograda. Kaže da se taj zove Aleksandar i da je toliko moćan da drži u šaci kompletnu policiju.

Advertisements

– Rekao mi je da je Zoranu sve smestio Milomir Marić! Kad sam ja odgovorio da ne mogu da poverujem u tako nešto, naglasio je da ima dokaze za sve i da je Marić sa svojim ljudima u policiji namestio hapšenje kako bi spasao TV Hepi. Kako kaže Vladimir, Zoran je učešćem u ‘Zadruzi’ toliko digao rejting TV Pink da je pretila opasnost da se Hepi ugasi. I navodno je zbog toga i uhapšen… – prenosi naš sagovornik koji je, kako kaže, “radi lične i porodične bezbednosti” insistirao na anonimnosti. Prema njegovim rečima, Vladimir je sasvim ubeđen da će Zoran u narednih desetak dana biti pušten na slobodu.

– Vladimir tvrdi da policija i tužilaštvo nemaju nijedan materijalni dokaz protiv Zorana ili bilo koga drugog iz porodice. Tvrdi da oni nemaju ništa sa ubistvom. Kaže da će Zoran sigurno biti pušten najkasnije do 10. oktobra, a da će onda, kada se dokaže da su nevini, svi mediji morati da im plate milionske odštete… – prepričava izvor Informera.

IZVOR: Informer

Advertisements

error: