ZORAN PREVARIO CELU SRBIJU! PSIHO ŽELJAN SLAVE pravio karijeru na JEZIVOM ZLOČINU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zoran u Zadrugu bez para, jer se uplašio kraja istrage?! U ugovoru sa TV Pink piše da je Zoran Marjanović u rijaliti ušao ‘bez finansijske naknade’ * Policajci sumnjaju da je u Zadrugu pobegao u strahu od hapšenja i novih dokaza.

Zoran Marjanović je početkom ovog meseca ostavio ćerku Janu roditeljima i ušao u rijaliti Zadruga na TV Pink za džabe, bez i jednog jedinog dinara honorara, otkriva Informer!

Iako je javnost bila ubeđena da je motiv Marjanovića za boravak u rijalitiju bio pozamašan honorar, a pominjala se i suma od 100.000 evra, istina je da je on u Zadrugu ušao samo da bi se reklamirao, odnosno da bi pokušao da ubedi Srbe u svoju nevinost!

Policajci angažovani u istrazi ubistva Jelene Marjanović pretpostavljaju čak da je Zoran saznao kako je tužilaštvo došlo do novih čvrstih dokaza koji ga terete, pa je zato ‘pobegao’ u rijaliti ne bi li sebe prikazao kao ucveljenog udovca i brižnog oca.

Advertisements

Moguće je i da je hteo da maksimalno kapitalizuje ‘popularnost’ koju je stekao na konto ovog zločina. U pitanju je inteligentan čovek i bolesni egzibicionista. U svojoj karijeri nisam imao susret sa toliko prevejanim i hladnokrvnim čovekom koji ni u jednom trenutku istrage nije pokazao bilo kakvu emociju, osim prema svom detetu.
Da Marjanoviću nije bila ideja da zaradi novac, uverili smo se uvidom u ugovor koji je potpisao sa produkcijom Zadruge, a u kom decidirano stoji da ga je potpisao “bez naknade”!

– Marjanović ni u jednom trenutku, tokom pregovora oko ulaska u rijaliti, nije pominjao novac u bilo kom kontekstu. Potpisao je tipski ugovor, kao i svi ostali učesnici, gde mu se garantuje naknada osnovnih troškova, poput prevoza i boravka u karantinu pred ulazak u rijaliti. Tražio je samo da mu bude ispunjen jedan poseban uslov, da povremeno ode u crkvu kako bi Jeleni zapalio sveću, što je verovatno deo njegove taktike… – otkriva naš sagovornik, jedan od producenata Zadruge.

O motivu da učestvuje u takvom formatu Marjanović je govorio u intervjuu za Informer, neposredno uoči ulaska na imanje u Šimanovcima, 6. septembra.

 

INFORMER

Advertisements

error: