A GDE JE PEČAT? Vuline, POKAŽI PASOŠ i dokaži da si bio 23 puta kod tetke u KANADI!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je poslednjih dana u žiži javnosti zbog sporne kupovine luksuznog stana od 107 kvadrata na Zvezdari, koji je platio skoro četvrt miliona evra, iz dana u dan daje sve nelogičnija objašnjenja o poreklu novca kojim je kupio spornu nekretninu.

 

Poslednja izjava koja je maltene šokirala javnost glasi da je “unosio po 9.000 evra” u Srbiju, što bi značilo da je u Kanadu išao 23 puta i 23 puta opet ušao u Srbiju.

Samim tim, ministar Vulin mora u svom pasošu da ima po 23 pečata ulazaka i izlazaka koji bi potvrdili istinitost njegove priče.

Pozivamo ministra Vulina, s obzirom na to da ga plaćaju građani Srbije, da javno pokaže svoj pasoš iz perioda kad je putovao u Kanadu.

Advertisements

Inače, ministrova izjava da je “unosio po 9.000 evra” nastala je posle pritiska medija da ministar Vulin mora da da logično objašnjenje i da opravda poreklo novca kojim je kupljena luksuzna nekretnina na Zvezdari, ali i posle pitanja kako je uspeo da unese 205.000 evra u Srbiju iz Kanade, s obzirom da to nigde nije zabeleženo, a po zakonu svaki iznos viši od 10.000 evra mora da se prijavi carini i objasni poreklo.

Za ovu akciju Vulinu bi trebalo 40.848 evra, i to samo za povratnu kartu. Da ne računamo ostale troškove jer teško da je Vulin samo otišao u Kanadu na par sati da uzme novac i da se vrati sledećim letom, budući da je to let od 10 sati, samo u jednom pravcu, i da ne računamo vremensku razliku od nekih 7 sati. Morao je makar da ostane par dana, jer morate priznati, ovo bi bila veoma iscrpljujuća akcija.

izvor: ESPRESO.RS

Advertisements

error: