DETALJI STRAVIČNOG SAMOUBISTVA U BORČI: Polila se benzinom i spalila nakon raskida s devojkom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Andrijana Petrović (30) presudila je sebi u jezivim mukama nakon što je raskinula s devojkom i napustila stan u kom su živele

Andrijana Petrović (30) iz Beograda polila se benzinom i zapalila u blizini Zrenjaninskog puta u Borči, nakon što je raskinula s devojkom! Nesrećna devojka nestala je još u nedelju, a njeno unakaženo telo, sa jezivim opekotinama, pronađeno je juče oko 10 sati.

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme kad je Andrijana sebi presudila.

Nakon prvog raskida s ljubavnicom objavila je citat Bukovskog: “Nađi ono što voliš i pusti da te to ubije”
Izvor iz istrage kaže da je Andrijana poslednji put viđena u nedelju ujutru na Zrenjaninskom putu u Borči, posle čega joj se gubi svaki trag.

– Devojka sa kojom je ona donedavno živela u ponedeljak je pozvala Andrijanine roditelje i rekla im da je njihova ćerka nestala. Potom je i na Fejsbuku objavila vest o Andrijaninom nestanku i potražila pomoć u njenom pronalasku. Istog dana Andrijanina majka je obavestila policiju da se njenoj ćerki gubi svaki trag i započeta je potraga – kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Advertisements

– Majka je ispričala policajcima da je Andrijana pre četiri meseca počela da se zabavlja sa jednom devojkom i da je sredinom avgusta pokušala da se ubije nakon što su se njih dve posvađale – kažu u policiji.

Međutim, Andrijana i njena devojka su se tad pomirile, i Petrovićeva se malo smirila. U septembru se preselila kod devojke u Borči, a radila je u jednom “fast fud” kiosku u Rakovici.

– Međutim, nakon desetak dana opet su se posvađale i ta ljubavna veza je pukla. Andrijana je teško podnela raskid i najavila je da će napustiti devojčin stan – objašnjava naš izvor.
Petrovićeva je u nedelju ujutro, nakon što je napustila stan, najverovatnije neko vreme besciljno lutala Borčom. U jednom trenutku, još nije poznato kad, svratila je do jedne od benzinskih pumpi na Zrenjaninskom putu i kupila dva litra benzina.

– Potom je otišla u šiblje koje odvaja Zrenjaninski put od jedne njive. Tu je sela u visoku travu, polila se benzinom po glavi i zapalila – kaže naš sagovornik.
Nesrećna devojka je imala strahovite opekotine po glavi i gornjem delu tela, a izdahnula je u jezivim mukama.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: