OBRADOVIĆ: Umesto novinarki PINKA batine je trebalo da dobije Željko Mitrović

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Dveri Boško Obradović, čiji je pristalica pretukao novinarke Pinka, rekao je u Skupštini Srbije da su pogrešili što u subotu nisu napali direktno vlasnika te televizije Željka Mitrovića!

 

Na pitanje novinara u Skupštini Srbije da li oseća odgovornost za incident koji se dogodio ispred zgrade Pinka, kada su pretučene novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović, on je rekao da je odgovoran za svaki skup koji Dveri organizuju, da je angažovana redarska služba ispred zgrade Pinka i ponovio tvrdnje da se incident desio kada su oni već otišli.

Za muškarca koji je napao novinarke Pinka, Obradović kaže da je “žrtva tranzicije, da je tri pre tri godine ostao bez posla i da živi sa bolesnom majkom od porodične penzije”.
On je dodao da su pogrešili što u subotu, na protestu ispred zgrade Pinka, nisu direktno napali vlasnika te medijske kuće Željka Mitrovića jer je, kako kaže, “on izvor zla u Srbiji”.
Narodni poslanik i zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić rekao je danas da lider Dveri Boško Obradović optužuje “sve i svakog za svoj crni obraz”, pokušavajući da opravda događaje ispred Pinka prošlog vikenda.

Advertisements

– On nije politički hrabar kao što kaže, jer ne može sam da se fizički obračunava sa neistomišljenicima iz čiste mržnje, da zavrće ruke ženama. To radi kada je u grupi svojih bandita, nema tog junaštva kad je sam u skupštini – rekao je Orlić.
Dodaje, da se Obradovićeve tvrdnje da se incident desio kada su predstavnici Dveri otišli dovode u pitanje njegovim rečima da je svojim očima video šta se dešava.

Orlić je naveo da niko nikada nije članove SNS video da tuku žene i da oni koji ne prezaju ni od čega i generišu histeriju i mržnju svaki dan nemaju moralno pravo da govore o nasilju.

Orlić ističe da su događaji ispred Pinka duhovni, moralni i politički portret “žutog preduzeća”, i dodaje da je nasilje problem kome god da se dogodi, jer “žena je žena i novinar na radnom mestu za koga god da radi”.

 

Izvor: Tanjug /FOTO: Pink

Advertisements

error: