SELEKTIVNO! Novinarke RTS-a podržale Natašu Jeremić ali ne i novinarke Pinka

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Javni servis nije osudio fizički napad na novinarke TV Pink, a u izbornoj kampanji ‘zvezdice’ RTS javno su plakale zbog saopštenja SNS o supruzi Vuka Jeremića.

Takozvani Javni medijski servis Srbije, na čelu sa Draganom Bujoševićem u narodu poznatijim kao Žuti Bujke, ni jednom jedinom rečju nije osudio brutalni napad razularenih pristalica ‘Dveri’ na novinarke TV Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović! Pritom, RTS je o divljačkom napadu ispred zgrade Pinka izvestio krajnje neutralno, kao o ‘incidentu u kome je bilo povređenih’!?!

Urednice Javnog servisa Nataša Mijušković, Jelena Obućina i Antonela Riha danas, dakle, sramno ćute. One i ne pomišljaju da dignu glas protiv prebijanja koleginica, a u izbornoj kampanji su, podsetimo, javno plakale zbog jednog saopštenja SNS u kome je prozvana Nataša Jeremić, supruga propalog NATO predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.

Advertisements

RTS, iako je ta medijska kuća u vlasništvu svih građana Srbije, ni jedan sekund nije odvojio za prilog o nasilniku Dejanu Vulićeviću (45) iz Lučana, koji je u subotu krvnički nokautirao novinarku Gordanu Uzelac i izazvao joj teški potres mozga. Za takozvani Javni servis tema nije ni divljačko prebijanje koleginice Mare Dragović.

Na drugoj strani, urednici RTS su krajem marta ove godine naširoko izveštavali sa konferencije za medije Nataše Jeremić povodom jednog saopštenja SNS! Tada, da podsetimo, ne samo da su u udarnom ‘Dnevniku’ objavili višeminutni prilog o ‘skandaloznim napadima vlasti’ na porodicu Jeremić, već su ‘zvezdice’ RTS Nataša Mijušković, Jelena Obućina i Antonela Riha javno plakale sa Natašom Jeremić i pružile joj podršku u svojevrsnom predizbornom političkom igrokazu!?!

IZVOR: informer

Advertisements

error: