MRKONJIĆ UDARIO PREDSEDNIKA: Ma kakav Vučić, poslednji državnik je Milošević

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije otkrio je za koga bi se opredelio između Miloševića i Vučića, da li mu smeta gužva u saobraćaju zbog radova na putevima, šta misli o novom auto-putu Ljig – Čačak, ali i kako je zaradio prvi honorar.

Vučić ili Sloba?

Pa Sloba je poslednji ozbiljni državnik sa ovih prostora, pa ne bih da komentarišem dalje.

Kako pamtite Slobu?

Kao izvanrednog prijatelja, sjajnog političara, kao divnog čoveka, domaćina, koji je verovao svojim saradnicima. On je znao kako da u tim teškim vremenima provede Srbiju kroz to stanje ratova i da donese Srbiji taj famozni Dejtonski sporazum kao i Rezoluciju 1244.

Zorana ili Velja?

Ne znam ko je Zorana. Velja je dobar inženjer.

Smeta li Vam gužva u saobraćaju zbog radova u gradu?

Advertisements

Smeta jer je to dokaz starih vremena kada se pred svake izbore dešava nešto u gradu i onda se stvara panika. Za mene su radovi u gradu bili dozvoljeni do 1. septembra. Tada kraj. Tada počinje školska godina, idu deca u školu i nema gužve. A ovo je suviše veliko silovanje da stvarno mislim da je posledica krajnjeg nedostatka stručnosti u strukturama grada koji taj posao vode.

Kako ste zadovoljni auto-putem Ljig-Čačak?

Vrlo sam zadovoljan i podsećam da sve ono što se danas gradi na auto putevima, koridorima 10 i 11, je započeto u mandatu vlade u kojoj sam ja bio ministar, i u mandatu vlade Mirka Cvetkovića. zadovoljan sam jer posao ide i samo ne treba unositi paniku među građevinare od strane ministara koji šetaju i prave buku, nego pustiti ljude da završe posao.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: