VUČIĆ: Onaj ko napada novinare PINKA biće najstrožije kažnjen!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Posetio sam obe novinarke, to su veoma pristojne i divne devojke. Postoiji jedna stvar koja me je zgrozila kao čoveka ne kao predsednika Srbije – negiranje nasilja. Gordanu Uzelac je napadač udario između brade i uha.

 

Na najgorem mestu. Grozno je da tražite razloge i opravdanje od inače užasno teške stvari koja se dogodila – rekao je Vučić odgovrajući na pitanja novinara.

– Prelomilo se teško za članove porodica tih devojaka, koji su veoma uplašeni. Izvinjavamo se, jer smo kao država to liberalizovali i dozvoli da se okupljaju računajući na njihovu svest. Tri meseca smo trpeli protivzakonitoi održavanje protesta. Imali su najbesmislenije zahteve, sve smo trpeli jer je to odraz demokratije. Ni prijavu za skup nisu podnosili, ali siledžijsko ponašenje ne može da se dozvoli. Siledžije koje tuku žene ne mogu biti budućnost Srbije – podvukao je Vučić.

Advertisements

Predsednik očekuje da napadači budu kažnjeni, i najavljuje da će biti zatražen pooštravanje kazni.
– Video sam fotografije ubijene Jelene Marjanović i to je jezivo. Otac sam i ženskog deteta, zgrozite se da vidite da neko može ženi na osam mesta lobanju da probije – rekao je Vučić i dodao da neće da učestvuje u tome da se od takvih ljudi prave heroji.

– Što se tiče politike onih koji su se okupli ispred Pinka juče, bilo ih je tek 230, u jednom momentu najviše 475. Nadležni organi će utvrditi da li postoji odgovornost organizatora, ali siledžije i batinaši će biti kažnjeni – dodao je Vučić.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Loznicu gde se u gradskoj upravi sastao sa gradonačelnic

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: