GRADONAČELNIK ČAČKA: Stefanoviću hapšenja su samo PREDSTAVA ZA NAROD!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Hapšenje više od 30 saobraćajnih policajaca zbog primanja mita izazvalo je različite reakcije političara u Čačku, a građani su iznenađeni oprečnim izjavama predstavnika vladajuće Srpske napredne stranke, preneo je danas portal Komentar-pres (www.komentarpress.net).

 

S jedne strane, gradonačelnik Čačka Milun Todorović pohvalio je hapšenje, pa je potom izrazio nadu da će većina pohapšenih dokazati svoju nevinost, a s druge strane, jedan od najprepoznatljivijih naprednjaka u Čačku, advokat Ivan Ćalović izjavio je za lokalne medije da je hapšenje predstava za narod i da će na sudu svi biti oslobođeni.

Potencijalni kandidat za predsednika Srbije, Čačanin Bratislav Jugović izjavio je za portal da očekuje da će sud osloboditi policajce i da se to može zaključiti na osnovu izjave gradonačelnika Čačka.

 

„Ako sam dobro razumeo gradonačelnika Čačka, on je na dan akcije u kojoj je uhapšeno preko 30 policajaca javno pohvalio akciju, a onda je sledećeg dana izrazio nadu da će pohapšeni dokazati svoju nevinost“, rekao je Jugović.

Advertisements

Prema njegovim rečima, to bi značilo da prvi čovek Čačka hvali akciju u kojoj se hapse ljudi za koje se nada da će dokazati svoju nevinost.

„Ne znam kako drugačije da protumačim ovu izjavu, nego da se gradonačelnik Čačka postideo ministra (unutrašnjih poslova Nebojše) Stefanovića“, rekao je Jugović i dodao da čačanska javnost veruje u ono što govori advokat Ćalović.

U Čačku je juče uhapšeno 30 saobraćajnih policajaca i trojica njihovih kolega penzionera, zbog sumnje da su primali mito od vozača koji su napravili saobraćajne prekršaje, a koji za te prekršaje nisu bili kažnjeni.

U njihovom hapšenju učestvovalo je oko 100 pripadnika Žandarmerije sa automatskim naoružanjem i fantomkama. Saobraćajci su hapšeni na radnom mestu i po kućama.

Izvor: Rtv

 

Advertisements

error: