KAO DA SU BOMBE PADALE! Dva uragana totalno uništila obale Amerike! (INFO)

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Miloš Srećković za Alo! kaže da je izgubio sve što je imao na karipskim ostrvima i da sad strahuje za živote svojih prijatelja koji žive tamo.

 

Uragan “Irma” koji je opustošio karipska ostrva naneo je mnogo štete, a život je izgubilo najmanje osam osoba. Srećom, među stradalima nema naših državljana. Oko 100 Srba koji žive na karipskim ostrvima su bezbedni, ali kako saznajemo, situacije je sve teža i teža, i oni počinju da brinu za svoj život.

Miloš Srećković, koji dugo radi na Svetom Martinu, u poslednjem trenutku je sebi spasao život jer je došao na odmor u Srbiju. Ipak, kako kaže za Alo! uragan mu je uzeo sve što je imao! Kola, motor, sve što je godinama stvarao radeći mukotrpno, nestalo je za tren oka.

Advertisements

“Srećom, mnogi od nas koji tamo radimo smo nedavno došli u Srbiju na odmor. Svi smo zabrinuti za naše prijatelje koji su ostali tamo, razmenjujemo informacije jedni sa drugima čim nešto saznamo i trudimo se da osmislimo način da im pomognemo”, rekao nam je Miloš uznemireno.

Miloš, kaže za Alo! da tamo ima dosta Srba i da im je pomoć preko potrebna.

“Komunikacija na ostrvu je otežana, jer se na minut pojavi internet i mreža na telefonu, pa se tako jave da su dobro. Međutim, situacija je sve teža. Ponestaju im zalihe vode i hrane, ne znaju kada će se stanje stabilizovati i veoma su zabrinuti”, rekao nam je Miloš i dodao da nadležni iz Ministarstva spoljnih poslova do sada nisu uspeli da stupe u kontakt sa našim državljanima koji žive na ostrvima.

IZVOR: ALO NOVINE

Advertisements

error: