RANJENA GLUMICA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Srđanu neka je laka zemlja, ja sam živa”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumica Ivana Panzalović (30) oglasila se samo nekoliko sati posle teškog napada verenika, doktora Srđana Cvetanovića (59), koji je samo srećom preživela.

 

Kako je Ivana rekla, i dalje je u šoku što je posle stravičnog scenarija ostala živa.

“Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi”, kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.

Advertisements

PRIJATELJ OTKRIVA DETALJE IZ ŽIVOTA SRĐANA I IVANE: Doktor je vodio buran život, pun alkohola i lepih žena

“Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu”, navela je glumica.

Podsetimo, neposredno pre tragedije, navodno je počela rasprava, a kada je ona kulmirnirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć. Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Srđan juri po stanu sa nožem i da hoće da je zakolje. Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao pištolj koji je nasledio od oca.

IVANA SE NA NEVEROVATAN NAČIN SPASLA SIGURNE SMRTI: Glumica reagovala u sekundi i uspela da preživi!

– U jednom trenutku je rekao “Kad nisi moja, nećeš biti ničija!” Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi – rekao je izvor.

Izvor: Kurir.rs

Advertisements

error: