SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Sad kad pogledam, Milošević je bio gospodin za današnju vlast!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumac Sergej Trifunović rekao je u Novom danu da nikome ne bi pišao po grobovima i da je u pitanju hiperbola. Tvit je izvađen posle mesec dana da bi se pokrila afera s Bogdanom Labanom, dodaje. Ocenjuje da je Slobodan Milošević bio gospodin kad se pogleda današnja vlast, a da u to vreme nije bilo ovoliko svinjarija.

 

Pre nekoliko dana tabloid blizak vlastima, Informer, objavio je da opozicija planira ubistvo predsednika Republike Aleksandra Vučića. Kao jedan od trojice pojedinaca koji prizivaju smrt predsednika Republike naveden je i glumac Sergej Trifunović, a kao krunski dokaz te tvrdnje navedeno je njegovo pitanje na tviteru, doduše sa mesec dana zakašnjenja.

Dodaje da nije mogao da veruje da će ikada reći – ali da je Slobodan Milošević bio gospodin, kad se pogleda današnja vlast.

Advertisements

“Pa, kako nije? Za vreme Slobodana Miloševića ovolike svinjarije se nisu baš dešavale… Dešavale su se razne druge. Ali na ovom nivou – ovo je primitivnije od primitivnijeg. Tada nije moglo da se dogodi da predsednik IO vladajuće stranke kaže za nekog na naslovnoj strani novina da je raspali narkomančina i da treba da menja dilera… Kako da ti kažem, to je najniži nivo komunikacije”, navodi Trifunović.

Trifunović je podsetio da je tvit “izvađen”, jer je objavljen pre mesec dana, a sve to, kako ocenjuje, da bi vlast pokrila drugu svinjariju – slučaj Bogdana Labana.

Za odgovor Vučića, koji mu je predsednik države uputio tokom tročasovnog obraćanja na televiziji Happy, kaže da je bio presmešan, i da je u emisiji izrečena gomila gluposti. “Neviđena žrtva”, kaže o nastupu predsednika.
Trifunović naglašava da nikada nije video predsednika koji se toliko bavi tvitovima, koji je tolika kukavica da izađe na TV duel sa bilo kim iz opozicije:

“Ali zato se svađa sa tviterašima, u studiju… Samo vidiš u kakvoj zemlji ti živiš”.

IZVOR: N1 SRBIJA / KURIR

Advertisements

error: