SAŠA MIRKOVIĆ: Najvažnije je da CELA SRBIJA ustane protiv izdaje i diktature

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Za naš Portal danas objavljujemo ekskluzivni INTERVJU sa kandidatom za Gradonačelnika Beograda, Sašom Mirkovićem.

 

Tanjug INFO: Gospodine Mirkoviću posle burnog proleća i leta evo po svemu sudeći na pragu smo lokalnih izbora u Beogradu.

Saša Mirković: Tako je, uskoro će izbori i u Beogradu gde sam već istakao svoju kandidaturu za Gradonačelnika, i gde nameravam da sa svojim Pokretom „CELA SRBIJA“ preuzmem stvar u svoje ruke. Nećemo imati teške protivnike i verujem da smo velikim delom pred ostvarenjem cilja.

 

Tanjug INFO: Na čemu se bazirate toliki optimizam?

Saša Mirković: Opšte je poznato da sam u poslednje dve i po godine izdržao na stubu srama bez ikakvog razloga, isto tako je jasno da sve što su pripisivali meni rade upravo oni koji su me prozivali, i na kraju sve što sam govorio u svojim izjavama i javnim nastupima se ostvaruje. Treba li jačih argumenata o tome, ko zna, ko ume i ko stvari razume u detalj. Mislim da je narod Srbije shvatio mnogo toga u proteklih par godina i da će do velikih promena doći na čelu sa Pokretom „CELA SRBIJA“, prvo u Beogradu a posle i širom Srbije.

 

Tanjug INFO: Mnogi misle da će ipak to biti jako teško ostvariti pod aktuelnim uslovima?

Saša Mirković: Izgovore je uvek lakše naći, nego prionuti na posao i poturiti leđa. U tome jeste razlika između našeg Pokreta i mnogih drugih, nazovi političkih činioca. Zatvarali su nas, proganjali, pretili, i još uvek prete, ali mi se ne damo uplašiti i radimo sistematski na svemu. To su sve ljudi koji u svakom trenutku mogu preuzeti odgovornost i voditi priču i to sam uprao i hteo da postignem.

Advertisements

 

Tanjug INFO: U svakom slučaju o vašem Pokretu se dosta priča ali se malo toga zna, pre svega mislimo na članstvo, program i način delovanja …?

Saša Mirković: Malo se zna, i tako i treba da bude, ali uskoro će krenuti kampanja u punom kapacitetu i sve će biti jasnije. Ne želim za sada da otkrivam detalje ali bićete iznenađeni i imenima i programom ali i načinom delovanja Pokreta. Radili smo plan i program po najsvremenijim standardima, aktivno smo prisutni na i društvenim mrežama i non stop smo u kontaktu sa svima kao i novim pristalicama koje traže zaduženja i aktivno se priključuju pokretu.

 

Tanjug INFO: Vrlo vešto izbegavate ključno pitanje, pa hajde da ga postavimo ovako: Može li se „CELA SRBIJA“ suprostaviti i pobediti vladajuću koaliciju na Beogradskim lokalnim izborima, kad to mnogo veće stranke i pokreti nisu mogli da urade.

 

Saša Mirković: Smisao našeg plana za pobedu je u našem imenu. Ako se svemu ne priključi „CELA SRBIJA“ a gotovo je izvesno da je svima dosta ove smejurije od gradske vlasti na Beogradu, i u celoj Srbiji uopšte, onda je sve uzalud. Moramo SVI ZAJEDNO da radimo da bi došli na zdarvu granu, posle ovih štetočina i izdajnika. Odatle crpemo našu snagu i veru u uspeh. Naši članovi, aktivisti, pristalice i simpatizeri daju nam svakog dana sve više snage i vere da ćemo uspeti.

U svakom sučaju nećemo se tek tako predati, DO KONAČNE POBEDE.

 

Tanjug INFO: Za sada toliko, Hvala vam, i srećan Vam rođendan

Saša Mirković: Hvala, hvala vam

 

 

Redakcija Portala TANJUG INFO

Advertisements

error: