SADO-MAZO AFERA TRESE VLADU SRBIJE: Ministri u stanu sa SPRAVAMA ZA MUČENJE!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Stan namenjen uživaocima u sado-mazo seksu, koji je lociran u centru Beograda, u blizini više ministarstava, Skupštine, ali i drugih državnih institucija, izdaje se za 90 evra na dan, a česti posetioci ovog perverznog „šteka“ su i pojedini članovi Vlade!

Kako saznajemo, bičeve, lance, kaveze i sredstva za vezivanje isprobali su i pojedini ministri u Vladi Srbije, kojima je baš zgodno to što se stan nalazi u blizini njihovog radnog mesta, pa očas posla mogu neprimećeno da trknu na pokoju batinu.

Komšije očajne

– U prvom trenutku nisam znala šta se dešava. Našu zgradu počeli su da opsedaju malo čudni ljudi. Dođu po podne. Neki prenoće, neki ne, ali ih potom više nikad ne vidim. Kada sam pre nekoliko meseci videla jednog političara da ulazi u taj stan, a onda nedelju dana kasnije i drugog, znala sam da je tu nešto ozbiljno sumnjivo – priča stanarka zgrade u Birčaninovoj ulici, gde se ovaj stan nalazi.

Advertisements

Inače, stan „Markiz“, nazvan po perverznom francuskom aristokrati Markizu de Sadu, reklamira se i preko beogradskih oglasa za iznajmljivanje stana. Cena noćenja iznosi 90 evra, a srpski biznismeni i političari koji vole nastranu zabavu mogu da uživaju u raznoraznim „igrama“.

– „Markiz“ je više od apartmana. Prima dve osobe, od kojih je jedna dominantna, a druga submisivna. Teško ga je opisati standardnim rečnikom kratkoročnog apartmanskog smeštaja. U pitanju je prostor od bezmalo osamdeset kvadrata potpuno opremljen za uživaoce BDSM – opis je oglasa za stan, koji se može naći na internetu.

Kako se navodi, osim dnevne sobe, kuhinje i kupatila, koji su standardnog izgleda, posetioci „Markiza“ imaće prilike da uživaju u tri tematski prilagođene prostorije.

Advertisements

error: