HOROR! Devojka SILOVANA, ZAKLANA pa BAČENA sa terase u centru Beograda

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Obdukcija će odgonetnuti da li se radi o samoubistvu, nesrećnom slučaju ili ubistvu. Spekulacije među meštanima su da je devojka preklana, silovana i bačena sa terase!

Telo Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je telo nesrećne devojke pronađeno.

Kako „Alo!” saznaje, imala je prerezan vrat i helanke iscepane između nogu. Đokićeva je uočena 21. avgusta u ranim jutarnjim satima, a prema rečima izvora bliskog istrazi, prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je devojka najverovatnije skočila sa terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

Advertisements

Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba na njoj, obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije. Naređena je obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

– Pronađena je u ležećem položaju. Devojka je imala raširene noge sa pocepanim helankama između ekstremiteta i prerezan vrat – rekao je izvor za „Alo!”.

Kako saznajemo, Milena Đ. je stanovala na šestom spratu zgrade u ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

Nije poznato da li je reč o samoubistvu, nesrećnom slučaju ili ubistvu, a policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija, koja je prilično šokirala stanare zgrade.

Postoje spekulacije među meštanima te ulice da je devojka zaklana, silovana i bačena sa terase, međutim, to su informacije koje nisu potvrđene.

(Espreso.rs / Alo)

Advertisements

error: