CRNA HRONIKA: BEOGRAĐANIN (56) UMRO POSLE SEKSA SA DVE LJUBAVNICE

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Beograđanin M.S. (56) preminuo je prošle nedelje od srca, ali pod okolnostima svojstvenim pravom filmskom trileru.

Naime, pre nekoliko dana zazvonio je telefon u Hitnoj pomoći, javio se operater, a sa druge strane veze začuo se ženski glas. Prijava je zvučala kao težak infarkt i ekipa je odmah poslata na lice mesta.

“Bilo je oko dva sata posle ponoći. Javila se žena i rekla da je njenom suprugu pozlilo i da je bez svesti. Dežurni lekari su se odmah uputili na adresu. Tamo su ih dočekale dve prilično uspaničene gospođe u ranim četrdesetim godinama. Ispričale su šta se dogodilo. Prema njihovim rečima, čovek je iznenada počeo da se trese, uhvatio se za grudi i srušio. Lekari su uradili sve što su mogli na licu mesta, a zatim su pacijenta hitno prevezli u Urgentni centar”, navodi sagovornik.

Advertisements

U pratnji vozila Hitne bile su obe žene. Predstavile su se kao supruga i sestra i bile, prema rečima sagovornika, zabrinute i u šoku. Svi zajedno stigli su u Urgentni centar, gde je počela borba za život sredovečnog Beograđanina.

“Lekari su više puta pokušali reanimaciju, ali je situacija bila veoma teška. Borili su se za njegov život, ali nisu uspeli da ga spasu. Pacijent je umro nešto pred zoru”, kaže izvor.

Zaposleni u Urgentnom centru su pozvali suprugu i sestru koje su sve vreme čekale na hodniku. Saopštile su im da čoveku spasa nije bilo, izjavili im saučešće. One su plakale, pa su se nekako smirile, a tek potom je usledio pravi šok.

“Spremili smo umrlicu koju mora da potpiše neko od rodbine. Ponudili smo dvema gospođama da potpišu, ali su one to odbile, jer, kako su nešto kasnije objasnile – nisu u srodstvu s preminulim! Zbunjeno smo se pogledali, nikome ništa nije bilo jasno”, priča sagovornik.

Onda je klupko počelo da se odmotava.

Izvor: KURIR

Advertisements

error: