ZORANA VREĐA ŠEŠELJA: Prošlo je vreme prljavih radikala i primitivaca koji prete

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider SRS-a Vojislav Šešelj je u intervjuu za “Alo!” kazao da je Zorana Mihajlović smišljeno htela da izazove incident sa Kinezima da bi pokvarila srpsko-kineske odnose.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevine, poručila je predsedniku SRS-a da je vreme prostakluka i primitivaca prošlo.

– Politički penzioner Vojislav Šešelj ponovo pokušava da se izvuče od odlaska u zaborav. Sada to čini dajući besmislene savete i predloge predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću. Da je predsednik Vučić slušao Vojislava Šešelja, danas ne bi vodio Srbiju.

Advertisements

Da je Vučić slušao Šešelja Srbija danas ne bi bila politički najstabilnija država regiona. Da je Vučić slušao Šešelja danas ne bi bio veliki državnik što mu priznaju Evropa i svet – navela je Mihajlovićeva i dodala da nije slučajno što su Šešeljeve mete ona i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

– Nije slučajno što smo mete napada penzionerskog vođe radikala bivši predsednik Tomislav Nikolić i ja. Šešelj nikad neće da preboli činjenicu da je SNS moderna i proevropska stranka – kazala je ona i dodala da je jedino što Šešelj zna jeste da vređa i preti.

Advertisements

error: