NOVI SAMSUNG OSVAJA SVET! Moderna tehnologija, veliki ekran, premoćna kamera…

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Verni ljubitelji Note telefona su nam stalna inspiracija i za njih smo dizajnirali ovaj uređaj – izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung

Kompanija Samsung predstavila je poslednju generaciju Galaxy Note telefona koji donose veći beskonačni ekran (Infinity Display), S Pen olovku za ličniju komunikaciju kao i najbolju kameru koju je Samsung ikada ugradio u pametni telefon za snimanje kvalitetnih fotografija. Galaxy Note8 dizajniran je u skladu sa životom korisnika i načinom na koji se oni danas oslanjaju na tehnologiju.

– Verni ljubitelji Note telefona su nam stalna inspiracija i za njih smo dizajnirali ovaj uređaj – izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. “Od beskonačnog ekrana do unapređene S Pen olovke i moćne dvostruke kamere, Galaxy Note8 omogućava ljudima da urade stvari za koje nikad nisu mislili da će biti moguće.”

Samsung je prvi put predstavio Note seriju 2011. godine. Prema istraživanju kompanije, 85 odsto korisnika Note uređaja kaže da su ponosni vlasnici svog Note telefona i da ga preporučuju svojim prijateljima, dok čak 75 odsto njih kaže da je to najbolji telefon koji su ikada imali.

Uživajte u više sadržaja i uradite više na svom beskonačnom ekranu

Advertisements

Iako Galaxy Note8 ima najveći ekran ikada viđen na Note uređaju, njegovo usko kućište omogućava udobno držanje u jednoj ruci. Beskonačni Quad HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča omogućava korisnicima da vide više i skroluju manje. Takođe, ovaj uređaj korisnicima pruža više prostora za gledanje, čitanje i crtanje, što ga čini najboljim multitasking pametnim telefonom.

Pored Multi Window opcije za otvaranje nekoliko prozora istovremeno, Note8 donosi i novu funkciju Pair za kreiranje personalizovanih parova aplikacija na Edge panelu uz istovremeno pokretanje dve aplikacije. Sada će korisnici moći da gledaju video sadržaje dok pišu poruke ili da se uključe u konferencijsku vezu dok im broj i dnevni red sastanka stoje na ekranu2.

Nov način komunikacije uz S Pen olovku

Galaxy Note8 model je opremljen sa dve zadnje kamere od po 12 MP sa optičkom stabilizacijom slike na širokougaonom i telefoto objektivu. Takođe, širokougaoni objektiv ima Dual Pixel senzor sa brzim automatskim fokusiranjem, tako da korisnicima omogućava snimanje jasnijih i oštrijih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja.

U programu rada Dual Capture obe zadnje kamere imaju mogućnost da istovremeno fotografišu. Rezultat su dve fotografije, pri čemu je jedna uslikana izbliza sa telefoto objektiva dok je druga širokougaona i prikazuje celu pozadinu. Live Focus služi za kontrolu dubine polja uz mogućnost podešavanja boljeg efekta u pripremnom programu rada, ali i nakon snimljene fotografije.

Takođe, Galaxy Note8 je opremljen i prednjom kamerom od 8 MP, najboljom u ovoj industriji, sa auto-fokusom za oštre selfi fotografije i video razgovore.

IZVOR: Telegraf.rs

Advertisements

error: