LEGIJA SPREMA DOČEK Albancu MORINI Je*aće ga robijaši čim stigne u Požarevac!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milorad Luković Legija (48), koji izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, obećao je da će albanski državljanin Ismail Morina imati „vatreno krštenje” ukoliko posle izručenja Srbiji stigne u srpski „Alkatraz”!

Kako „Alo!” saznaje od izvora bliskih ovom zatvoru, Legija je posle vesti da će Albanac najverovatnije biti pritvoren u najstrožem zatvoru u Požarevcu, navodno, poručio: „Robijaši će ga je*ati čim stigne!”

– Vest da je Hrvatska odobrila izručenje Morine Srbiji brzo je stigla do „Alkatraza”! Tamo se pronela brzinom svetlosti. Bivši komandant „Crvenih beretki“ je među prvima sa odobravanjem dočekao ovu informaciju. On je u šali rekao da će Morina naje*ati čim stigne u „vazdušnu banju”, kako naziva najčuveniji srpski zatvor.

Advertisements

Zbijajući šale na račun svog dugogodišnjeg boravka u Požarevcu, rekao je da će se pobrinuti da Morini, navodno, organizuje odbor za doček. Naravno, svi znaju da je tako nešto neizvodljivo, jer se Legija nalazi u samici, ali je na taj način dao sebi malo oduška. Poznato je da se u pismima porodici zeza na račun svog boravka u ovom zatvoru i da im redovno šalje pozdrave iz „vazdušne banje” – prepričava naš sagovornik.

Povod za ovakvu reakciju je odluka Županijskog sud u Dubrovniku, koji je u ponovljenom postupku, po nalogu Vrhovnog suda Hrvatske, ponovo odobrio da albanski državljanin Ismail Morina bude izručen Srbiji.

– Morina je navukao gnev robijaša jer je u Beogradu na utakmici Srbija-Albanija pustio dron sa zastavom „Velike Albanije”. Legija je veliki patriota, osudio je taj postupak, ali je priča o „odboru za doček” u stvari zezanje.

ALO NOVINE

Advertisements

error: