ALBANCI UBILI SRBINA U BEČU! Perica dobacivao devojkama koje su išle sa Albancima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Perica Gavrilović (37), vlasnik ugostiteljskog objekta u Beču, koji je ranjen rano jutros u bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase podlegao je povredma, lekari nisu uspeli da ga spasu.

Gavrilovića su, oko 4.40, na pešačkom prelazu napala dva napadača albanske nacionalnosti, od kojih mu je jedan zario nož u grudi.

Prema navodima čitateljke Kurira iz Beča napadači su bili u društvu dveju devojaka, takođe Albanki i napali su Pericu u mimoilaženju na semaforu.

– Najverovatnije da se dokažu devojkama jedan od napadača izgovorio je par reči i izvadio nož, a zatim počeo da psuje u pravcu Perice i još jednog momka koji je bio s njim u društvu. Napadač je izvadio nož i zabo ga direktno u grudni koš vlasniku lokala dok je drugom momku zario nož u stomak – kaže čitateljka A.L.

Advertisements

Perica je inače vlasnik jednog veoma popularnog ugostiteljskog objekta u Beču.

Ona istovremeno moli i sve koji bi mogli da pomognu u pronalaženju napadača i rasvetljavanju zločina da se jave najbližoj stanici bečke policije.

– Molimo i sve one koji su možda bili u nekim od lokala i tako videli pomenuta dva momaka napadača i dve devojke plavuše s njima da jave policiji: Jedna je bila u belom džinsu i beloj majici. S nadom da će neko pomoći u istrazi verna čitateljka moli za pomoć… – napisala nam je A. L.

KURIR

Advertisements

error: