KO SMO MI?

Advertisement

Portal za informisanje Dnevni Žurnal (.com) zvanično je lansiran na Balkansko tržište 1. Januara 2016. godine.

Dnevni Žurnal je naslednik nekadašnjeg portala Slobodni Mediji (.com) Osnovan 2014.) sa nešto drugačijom novinarskom ekipom i modernijim sadržajem i dizajnom.

Poslujemo isključivo nezavisno i novac stičemo preko oglašivača ali i od svojih čitalaca. Ne primamo donacije stranih nevladinih organizacija, kao ni novac iz budžeta Republike Srbije.  Upravo zato garantujemo da smo nezavisni. Nismo opozicioni medij. Kritički sagledavamo sve strane. Ipak, zbog veće čitanosti češće pišemo o stvarima unutar vlasti.

Vlasništvo portala je u rukama malog investicionog fonda “Elbar Investments” koji posluje na svetskim berzama ulagajući kapital u velike strane korporacije i biznise. To je zapravo i najveći izvor novca našeg portala.

Advertisement

Dnevni Žurnal ima veliku mrežu saradnika na Balkanu. Nemamo fizičku redakciju i kancelarije već naša mreža novinara i dopisnika radi sa više lokacija i država. Imamo  6 stalnih novinara. Međutim za nas radi povremeno po projektu preko 20 osoba.  Imamo insajdere i izvore u gotovo svim institucijama, fondovima i organizacijama u regionu. Upravo zato i jesmo zanimljivi čitaocima.

 

UREDNIK 

Milan Vasov

ZAMENIK

Mirko Mioč

VOĐA NOVINARSKOG TIMA

Dajana Dašić

PREDSTAVNIK DOPSINIČKOG CENTRA

Mile Restak

SAVETNICI

Marin Horvat, Miroslav Kaluđerović, David J. Cooper

FINANSIJE

David Majer

VLASNIŠTVO

ELBAR INVESTMENTS

Advertisement
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •